Lapsi ja aikuinen yhdessä 2018-11-20T09:47:45+00:00

LAPSI JA AIKUINEN YHDESSÄ

Lapsi ja aikuinen- ryhmissä taiteilijoina ovat lapset yhdessä oman aikuisen kanssa. Mukavan yhdessäolon ja hauskojen leikkien innoittamana kokeillaan erilaisia kuvan- ja kolmiulotteisen tekemisen tekniikoita ja tutustutaan mm. piirtämiseen, maalaamiseen, grafiikkaan, keramiikkaan ja muuhun kolmiulotteiseen työskentelyyn. Kurssilla opitaan kädentaitoja, ympäristön havainnoimista ja ryhmässä toimimista.

LAPSI JA AIKUINEN YHDESSÄ  (lapsi 3-5v.)

75 min/vko (Opetuskerran pituus on 1 h 15 min)
300 € / lukukausi 15 krt

3-5-vuotiaiden ryhmässä lapsi ja aikuinen toteuttavat yhteisen taideteoksen. Työskentelyn innoittajana voi olla teeman lisäksi esim. musiikki, loru tai leikki. Yhteisen kuvataidetuokion tarkoituksena on tarjota innostava, rauhallinen ja kiireetön hetki oman aikuisen kanssa. Vaihtelevien teemojen ympärille muotoutuva taidetuokio pitää sisällään erilaisiin kuvantekemisen tapoihin, materiaaleihin, välineisiin ja tekniikoihin tutustumista sekä tekemisen ja kokemisen iloa!

LAPSI JA AIKUINEN YHDESSÄ  (lapsi 6-10v.)

2 x 45 min/vko (Opetuskerran pituus on 1,5 h)
320 € / lukukausi 15 krt

6-10-vuotiaiden ryhmässä toteutetaan sekä omia että yhteisiä taideteoksia. Tässä ryhmässä pääset usein myös itse vaikuttamaan siihen, syntyykö tällä kerralla yhteinen vai oma teos. Kuvataidetuokion tarkoituksena on tarjota inspiroiva, rauhallinen ja kiireetön hetki yhdessä oman aikuisen kanssa. Vaihtelevien teemojen ympärille muotoutuva taidetuokio pitää sisällään erilaisiin kuvantekemisen tapoihin, materiaaleihin, välineisiin ja tekniikoihin tutustumista sekä tekemisen ja kokemisen iloa!