Syksyn 2021 lyhytkurssit
päivitetään myöhemmin

Syksyn 2021 lyhytkurssit:

  • TAIDEMATKA      torstaisin klo 17.30 – 19.30

 (10 kertaa) 240 €

Kurssilla inspiroidutaan eri maiden ja kulttuurien taiteesta, väreistä, luonnosta ja eläin- ja kasvikunnasta. Tehdään teoksia piirtäen, maalaten, grafiikan menetelmiä apuna käyttäen sekä eri tekniikoita yhdistellen. Kurssilla tehdään myös yksi savityö. Kurssi soveltuu kaikille yli 8 -vuotiaille.

 

  • FLOW, RENTOUTTAVA TAIDE    sunnuntaisin klo 16.00 – 18.15

 (5 kertaa) 140 €

Kurssilla pysähdytään, rentoudutaan ja luodaan taidetta oman intuition voimalla vapauttamalla jokaisen oma sisäinen taiteilija vailla suorituspaineita. Jokaisen kurssikerran aluksi teemme rentoutus-, mindfulness- tai mielikuvaharjoituksen, joka auttaa pääsemään oman luovuuden lähteille. Kurssi sisältää pienempiä rentoja maalausharjoituksia, ja työskentelyä omista lähtökohdista nauttien väristä, muodosta, pinnasta, tunnelmista ja omien aiheiden synnystä moninaisin tekniikoin ja välinein. Kurssi soveltuu niin aloittelijalle kuin pidempään maalanneelle.

 

  • TAIDEHETKET TAITAMATTOMILLE      

4.9. – 2.10.2021             (5 kertaa)                 125 €

Peukalo keskellä kämmentä, kynä ei suostu yhteistyöhön ja se kerran kokeiltu maisemamaalaus tuotti kelvottoman ja ihan väärän värisen luomuksen? Taidehetket taitamattomille -kurssi on suunnattu juuri sinulle! Tällä kurssilla ei opetella taitoja eikä temppuja eikä sitä joutavaa kynää tarvitse edes pidellä. Kurssilla nautitaan, iloitaan ja koetaan. Tehdään taidetta kokeillen ja materiaaleja ja tekniikoita yhdistellen, päämääränä hauska kokemus ja sivutuotteena ymmärrys siihen miksi taide on nautinto.