Syksyn 2022 lyhytkurssit

Lyhytkurssien kesto on kurssista riippuen 1-10 kertaa / lukukausi.  

Syksyn 2022 lyhytkurssit päivittyvät myöhemmin, tulossa mm: 

  • HULLUNA KASVEIHIN      lauantaisin klo 15.00 – 17.30
    17.9 – 15.10.2022      (5 kertaa)              125 €

Nuorille ja aikuisille suunnatulla kurssilla inspiroidutaan kasvikunnan muodoista sekä väreistä ja tehdään kasviaiheisia teoksia piirtäen, maalaten sekä eri tekniikoita yhdistellen. Viherkasvimaalaus, viidakkotunnelmaa kollaasitekniikalla tai vaikkapa herkkä piirros kesän kukkaloistosta varmistavat kotiin kestävän vehreyden ilman viherpeukalointia.

 

  • VEDIC ART -taidekurssi
    Kurssin ajankohta tarkentuu myöhemmin, toteutetaan viikonloppukurssina.

Vedic Art on luovuuden, ilon ja riemun lähde, luova prosessi joka lähtee jokaisen sisimmästä ja ajatuksesta, että ihan jokainen voi aikaansaada taidetta. Vedic Art on ruotsalaisen Curt Källmanin kehittämä moderni taide- ja luovuusmenetelmä, joka pohjautuu ikivanhaan vediseen tietoon.  Taidemenetelmän perusperiaatteiden avulla voit kehittää omaa luovuuttasi ja kehittyä kokonaisvaltaisesti omana itsenäsi, kohti spontaania, omaa ja ainutlaatuista luovuutta ja ilmaisua. Menetelmän ytimessä on kokeileva tekeminen ja kokemuksellinen oppiminen, jonka kautta voi löytyä inspiraatio, taiteen tekemisen ilo sekä vapaus ja rohkeus omanlaiseen ilmaisuun.

 

  • FLOW, RENTOUTTAVA TAIDE       sunnuntaisin klo 16.00 – 18.15 
    Kurssin ajankohta tarkentuu myöhemmin.       

Kurssilla pysähdytään, rentoudutaan ja luodaan taidetta oman intuition voimalla vapauttamalla jokaisen oma sisäinen taiteilija vailla suorituspaineita. Jokaisen kurssikerran aluksi teemme rentoutus-, mindfulness- tai mielikuvaharjoituksen, joka auttaa pääsemään oman luovuuden lähteille. Kurssi sisältää pienempiä rentoja maalausharjoituksia, ja työskentelyä omista lähtökohdista nauttien väristä, muodosta, pinnasta, tunnelmista ja omien aiheiden synnystä moninaisin tekniikoin ja välinein. Kurssi soveltuu niin aloittelijalle kuin pidempään maalanneelle.