Kevään 2022 lyhytkurssit

Lyhytkurssien kesto on kurssista riippuen 1-8 kertaa / lukukausi.  

Kevään 2022 lyhytkurssit päivittyvät lisää vielä myöhemmin.

Tulossa mm.

  • TAIDEMATKA      torstaisin klo 17.30 – 19.30

3.2. – 31.3.2022          (8 kertaa)                 190 €

Kurssi tutustuttaa eri aikakausien ja kulttuurien taiteeseen ja vie kiehtovalle matkalle taiteen maailmaan. Eri maiden ja kulttuurien taiteet, värit, luonto sekä eläin- ja kasvikunta inspiroivat ja toimivat aiheina teoksille, joita tehdään piirtäen ja maalaten sekä eri tekniikoita yhdistellen. Kurssi soveltuu kaikille yli 8 -vuotiaille.

 

  • TAIDEHETKET TAITAMATTOMILLE     lauantaisin klo 15.30 – 17.30       

Peukalo keskellä kämmentä, kynä ei suostu yhteistyöhön ja se kerran kokeiltu maisemamaalaus tuotti kelvottoman ja ihan väärän värisen luomuksen? Taidehetket taitamattomille -kurssi on suunnattu juuri sinulle! Tällä kurssilla ei opetella taitoja eikä temppuja eikä sitä joutavaa kynää tarvitse edes pidellä. Kurssilla nautitaan, iloitaan ja koetaan. Tehdään taidetta kokeillen ja materiaaleja ja tekniikoita yhdistellen, päämääränä hauska kokemus ja sivutuotteena ymmärrys siihen miksi taide on nautinto.

 

  • FLOW, RENTOUTTAVA TAIDE      sunnuntaisin klo 16.00 – 18.15              

Kurssilla pysähdytään, rentoudutaan ja luodaan taidetta oman intuition voimalla vapauttamalla jokaisen oma sisäinen taiteilija vailla suorituspaineita. Jokaisen kurssikerran aluksi teemme rentoutus-, mindfulness- tai mielikuvaharjoituksen, joka auttaa pääsemään oman luovuuden lähteille. Kurssi sisältää pienempiä rentoja maalausharjoituksia, ja työskentelyä omista lähtökohdista nauttien väristä, muodosta, pinnasta, tunnelmista ja omien aiheiden synnystä moninaisin tekniikoin ja välinein. Kurssi soveltuu niin aloittelijalle kuin pidempään maalanneelle.