Muu opetustarjonta 2018-09-10T08:58:16+00:00

KURSSI- JA TYÖPAJATOIMINTA

KONSTa Kuvataidekoulussa järjestetään varhaisiän taidekasvatuksen, taiteen perusopetuksen ja nuorten ja aikuisten etenevän opetuksen lisäksi myös kaikille avoimia erillisiä lyhytkursseja, viikonloppukursseja, kesäkursseja ja muita lomakursseja, sekä kursseja erityisryhmille. Näistä varsinaisen lukujärjestyksen ulkopuolella järjestettävistä kursseista voivat myös kuvataidekoulun oppilaat valita täydentäviä opintoja.

Lyhytkurssit antavat mahdollisuuden kokeilla erilaisia kuvan tekemisen muotoja ilman pitkäaikaista sitoutumista. Kurssit voivat olla esim. lyhyitä viikonloppukursseja, loma-ajankursseja ja erityiskursseja. KONSTassa järjestetään myös täydennyskoulutuskursseja ja muita tilauskursseja.

Lisäksi kuvataidekoulu tarjoaa yksilöille, ryhmille ja organisaatioille räätälöityjä taide-luovuus -työpajoja työhyvinvoinnin edistämiseksi. Nämä soveltuvat esim. työpaikkojen tyhy-toimintaan.

Muusta opetustarjonnasta tiedotamme kotisivuillamme ja Facebookissa. Tilauskursseja voidaan järjestää koulun loma-aikoina, lauantaisin klo 17.30 alkaen ja sunnuntaisin.

Otamme myös mielellämme vastaan ideoita kursseista, joita toivoisitte meidän järjestävän.