Lämpöinen tervehdys teille kaikille jouluaskareidenne keskelle!

KONSTan aivan ensimmäinen syyslukukausi on ohi ja voimme tyytyväisin mielin ja kiitollisina muistella vuotta 2018 ja siirtyä innokkaina uuteen vuoteen 2019!

Suuri kiitos teille kaikille! Kiitos kuluneesta kaudesta ja kiitos, että mahdollistatte KONSTan olemassa olon!

Kevätlukukautemme alkaa viikolla 3. Vanhojen oppilaiden ei tarvitse ilmoittautua kevätlukukaudelle, mutta jos ei harrastusta ole aikeissa jatkaa, on siitä ilmoitettava sähköpostitse, [email protected] .  Ryhmien kokoontumisajat säilyvät ennallaan ja opetus etenee uusiin aiheisiin ja tekniikoihin. Monissa ryhmissä on vielä tilaa ja uusien oppilaiden ilmoittautumisia otetaan jo vastaan. Kevätlukukauden oppilasmaksut lähetämme tammikuussa sähköpostitse.

Keväällä KONSTa tarjoaa myös uusia kursseja. Tutustukaahan niihin kotisivuillamme.

Ja kiitos, että kerrotte meistä tutuillenne, me haluamme tarjota taiteen kokemisen ja tekemisen riemun ihan kaikille!

Ihanaa, rentouttavaa ja tunnelmallista joulunaikaa!

Nähdään sitten ensi vuonna KONSTalla!

terkuin KONSTan opettajat

Milla, Terhi, Tiia, Seija ja Jenny